SIA Pūres dārzi pērn audzējuši peļņu par 51,23%

31.05.2013 14:28:00

Lauksaimnieciskās produkcijas ražotājs un realizētājs SIA Pūres dārzi aizvadītajā gadā saražojis 353,13 t augļu un ogu, kā arī 195 68 augļu koku un ogulāju stādu. Aizvadītajā gadā uzņēmums palielinājis apgrozījumu par 14,51%, sasniedzot 403,437 tūkst.Ls apgrozījumu, savukārt pārskata gada peļņa pēc nodokļiem bijusi 30,832 tūkst.Ls, kas, salīdzinājumā ar 2011.gadu, ir pieaugums par 51,23%

Uzņēmums savu saražoto produkciju realizē savā mazumtirdzniecības veikalā Pūrē, kā arī piegādā Rīgas lielveikaliem – Stockmann, Skai Baltija, Rimi Latvija, Prisma Latvija, Mego u.c. SIA Pūres dārzi arī veiksmīgi sadarvojas ar Latvijas skolām programmas Skolas auglis ietvaros, nodrošinot kvalitatīvu ābolu piegādi visā programmas periodā. Izaudzētos augļu koku un ogulāju stādus uzņēmums realizē zemnieku saimniecībām un citiem pircējiem pēc pasūtījuma, kā arī Latvijas gadatirgos un Pūrē.

Kā norāda SIA Pūres dārzi vadība, uzņēmuma attīstības mērķis arī turpmāk ir kvalitatīvas un konkurētspējīgas produkcijas ražošana maksimāli iespējamā apjomā Latvijas tirgum. Uzņēmums arī iecerējis veikt ieguldījumus tehnikas parka modernizācijā, kvalitatīvas produkcijas ražošanas un realizācijas procesos.

1994.gadā dibinātā SIA Pūres dārzi vairākuma kapitāldaļu turētājs ir Edmunds Grīnbergs, kurš saistīts arī ar Pūres kooperatīvo krājaizdevu sabiedrību.