"Roadeks" šogad cer palielināt apgrozījumu par 10%

05.04.2024 09:59:00

SIA “Roadeks”, kura pamatdarbība saistīta ar ielu, ceļu un laukumu būvi, kā arī labiekārtošanas, remonta un ielu ikdienas uzturēšanas darbiem, tehnikas nomu, 2023. gadā palielinājis apgrozījumu līdz 13,63 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn SIA “Roadeks” apgrozījums audzis par 28,38%. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka 2023. gadā palielinājusies arī SIA “Roadeks” peļņa pēc nodokļiem, kas sasniegusi 1,64 milj. EUR (peļņa 2022. gadā – 0,95 milj. EUR).

Pagājušajā gadā SIA “Roadeks” piedalījies vairākos desmitos konkursu, kurus izsludinājuši gan Rīgas valstspilsētas pašvaldība, gan VSIA “Latvijas Valsts ceļi”, VAS “Latvijas dzelzceļš”, kā arī pašvaldības, dažādi uzņēmumi un privātpersonas. Uzvara vairākos konkursos uzņēmumam nodrošinājusi pastāvīgu esošo resursu noslodzi ilgtermiņā, savukārt vairāki būvniecības objekti 2023. gadā bijuši nozīmīgi uzņēmuma pieredzes kāpināšanā. Piemēram, Rīgas pilsētas ielu seguma atjaunošana gan ar ierasto asfaltēšanas tehnoloģiju, gan virsmas apstrādi ar vienkārtu un divkārtu bituminēto maisījumu, kā arī apakšzemes komunikāciju izbūve un brauktuvju seguma rekonstrukcijas darbi pilnā biezumā u.c. ceļu būves un uzturēšanas darbi vasaras un ziemas apstākļos.

Šogad SIA “Roadeks” plāno saglabāt savu darbību vismaz līdzšinējā apjomā, rodot iespēju apgrozījumu palielināt par 10% un gūt maksimālu peļņu.

SIA “Roadeks” reģistrēts 1997. gadā  un pieder Jānim Ansviesulim, SIA “Brīvais kalns” un Uldim Klaperim. Pērn SIA “Roadeks” nodarbināti 85 darbinieki, uzņēmumam nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā samaksājot 2,37 milj. EUR.