"Biļešu paradīze" pērn nopelnījusi 1,36 milj. EUR

28.05.2024 06:48:00

SIA “Biļešu paradīze” 2023. gadā palielinājusi apgrozījumu līdz 3,23 milj. EUR un peļņu līdz 1,36 milj. EUR. Salīdzinot ar 2022. gadu, pērn uzņēmuma apgrozījums palielinājies par 48%. “Pieaudzis arī biļešu sistēmā publicēto pasākumu skaits, kā arī pārdoto biļešu skaits un summa. Tādējādi izdevies uzlabot uzņēmuma darbību visos svarīgākajos rādītājos,” norādīts SIA “Biļešu paradīze” vadības ziņojumā.

Uzņēmums norādījis, ka pagājušais pārskata gads uzskatāms par pirmo ārējas ietekmes salīdzinoši netraucēto periodu kopš 2019. gada, jo iepriekšējos gadus bija spēkā Covid-19 pandēmijas apkarošanai valstī noteiktie ierobežojumi vai pat pilnīgs publisku pasākumu liegums, kas tieši skāra SIA “Biļešu paradīze” pamatdarbību. Tiesa gan, pērn nestabilitāti tirgū joprojām radīja Krievijas postošais iebrukums Ukrainā un augstā inflācija.

Redzamus augļus 2023. gadā turpināja dot SIA “Biļešu paradīze” attīstības un klientu piesaistes politika, kas kultūras un izglītības nozarei, atkopjoties pēc pandēmijas, ļāvusi būtiski kāpināt tirgus daļu. Uzņēmums turpināja attīstīt biļešu tirdzniecības sistēmu, ieviešot jaunus un uzlabojošus risinājumus.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Biļešu paradīze” norādījusi, ka 2024. gada sākumā uzņēmums uzrāda stabili augstus rādītājus, kas atbilst vai pat pārsniedz iepriekšējās prognozes. “2024. gada janvāris un februāris pārdoto biļešu apjoma ziņā apsteidz līdz šim pieredzētos gada sākuma apjomus uzņēmuma vēsturē,” norādījis uzņēmums.