Mazumtirgotājs "Super Selection" palielinājis apgrozījumu līdz 4,49 milj. EUR

03.06.2024 07:30:00

Mazumtirgotājs SIA “Super Selection” 2023. gadā strādājis pie preču realizācijas palielināšanas, regulāro izdevumu samazināšanas, kā arī jauna veikala atvēršanas. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn SIA “Super Selection” apgrozījums audzis par 11,33%, sasniedzot 4,49 milj. EUR. Lursoft dati rāda, ka pagājušo gadu mazumtirgotājs noslēdzis ar 334,87 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Šim gadam SIA “Super Selection” izvirzījis mērķi būt peļņu nesošam uzņēmumam, piedāvājot saviem klientiem kvalitatīvas preces un sniedzot konkurētspējīgu piedāvājumu interneta veikalā. Lai to īstenotu, uzņēmums izvirzījis vairākus uzdevumus – optimizēt izdevumus, nodrošināt uzņēmuma darbiniekiem konkurētspējīgu un stabilu atalgojumu, analizēt tirgu u.tml. Iesniegtajā vadības ziņojumā arī norādīts, ka uzņēmuma mērķis ir atvērt vēl 2 – 4 veikalus reģionos un Rīgā. Balstoties uz Lursoft izziņā pieejamo informāciju, šobrīd SIA “Super Selection” ir reģistrētas 15 aktīvas struktūrvienības. Aizvadītajā gadā uzņēmumā strādāja 78 darbinieki.

SIA “Super Selection” reģistrēts 2008. gadā un pieder Innai Hrupinai, Jurijam Hrupinam, Ritai Šeginai un Jacobus Antonius Gerardus Muurlink no Nīderlandes.