"WESS Select" apgrozījums sasniedzis 17,35 milj. EUR

04.07.2024 06:56:00

Pilnvarotais “Honda” pārstāvis Latvijā AS “WESS Select” aizvadītajā gadā turpinājis plānveidā paplašināt produktu un pakalpojumu piedāvājumu, balstoties uz Honda un BMW tehnoloģijām un vadoties pēc augstākajiem nozares standartiem. “Ir veikta struktūru tālāka optimizācija, kā arī darbinieku produktivitātes paaugstināšanas pasākumi. Vislielākā uzmanība tika vērsta klientu apkalpošanas līmeņa paaugstināšanai,” teikts AS “WESS Select” vadības ziņojumā, piebilstot, ka gada laikā ir panākta klientu apmierinātības palielināšanās.

“Lursoft IT” pieejamais finanšu pārskats rāda, ka 2023. gadā AS “WESS Select” palielināja apgrozījumu par 9,37%, rādītājam sasniedzot 17,35 milj. EUR. Pārskata gadu auto tirgotājs noslēdza ar 1,12 milj. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. Nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā uzņēmums 2023. gadā samaksājis 3,29 milj. EUR.

Šogad AS “WESS Select” vadība turpinās koncentrēties uz servisa pakalpojuma klāsta pilnveidošanu un nevainojamas darba kvalitātes nodrošināšanu, kā arī turpmāk attīstīs Honda jaunu un lietotu automobiļu tirdzniecības virzienu. Uzņēmums ir vērsts uz to, lai konsekventi attīstītu elektromobiļu un hibrīdauto tirdzniecību, ko uzskata par vienu no nozīmīgākajiem tālākās darbības attīstības virzieniem mūsdienu ekonomikas apstākļos.

“Lursoft IT” dati rāda, ka auto tirgotājs AS “WESS Select” reģistrēts 2002. gadā.