“Riga Spirits & Wine Outlet” strādājis ar zaudējumiem

30.07.2024 07:06:00

Alkoholisko dzērienu tirgotājs SIA “Riga Spirits & Wine Outlet” 2023. gadā aktīvi strādāja, realizējot zīmola popularizēšanu un jaunu klientu piesaistes pakalpojumus, izmantojot interneta un mediju iespējas. Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Riga Spirits & Wine Outlet” norādījis, ka jaunu veikalu apgrozījums vēl nav sasniedzis optimālo līmeni, kas arī negatīvi ietekmēja uzņēmuma rentabilitātes rādītājus.

Pagājušajā gadā SIA “Riga Spirits & Wine Outlet” apgrozījums bijis par 9,27% mazāks nekā gadu iepriekš, pērn rādītājam sarūkot līdz 18,44 milj. EUR. “Lursoft IT” Multi atskaites dati liecina, ka alkoholisko dzērienu tirgotājs jau trešo gadu pēc kārtas strādājis ar zaudējumiem, pērn to apmēram sasniedzot 32,19 tūkst. EUR.

SIA “Riga Spirits & Wine Outlet” turpinās darbu pie mazumtirdzniecības apjoma palielināšanas. Uzņēmums plāno realizēt jaunas biznesa idejas, veicot vietējā un ārējā tirgus izpēti preču realizācijas palielināšanai. Tāpat arī tirgotājs iecerējis attīstīt sadarbību ar partneriem no Eiropas Savienības.

SIA “Riga Spirits & Wine Outlet” reģistrēts 2009. gadā un vienādās daļās pieder Gintam Caunem, Andrim Lūkinam, Oļegam Lūkinam un Dainim Šulcam. Uzņēmumam šobrīd reģistrēti deviņi veikali, kopumā 2023. gadā nodarbinot 97 strādājošos.