"Pet City" turpinājis strādāt ar zaudējumiem

13.08.2024 06:54:00

Laika periodā no 2023. gada 1. maija līdz š.g. 30. aprīlim veterināro medikamentu, barības vietu, piedevu un preču tirgotājs SIA “Pet City” apgrozījis 7,8 milj. EUR, liecina “Lursoft IT” pieejamais gada pārskats. Gada laikā zoo preču tirgotāja apgrozījums palielinājies par 9,16%. Balstoties uz “Lursoft IT” Multi atskaites datiem, SIA “Pet City” jau kopš tā dibināšanas 2017. gadā strādājis ar zaudējumiem, aizvadītajā finanšu gadā to apmēram sasniedzot 1,45 milj. EUR.

Pārskata gadā SIA “Pet City” turpināja ieguldīt tirdzniecības procesu uzlabošanā. Tāpat arī slēgta viena nerentabla tirdzniecības vieta Rīgā. “Lursoft IT” izziņā redzams, ka šobrīd SIA “Pet City” ir aktīvas 15 struktūrvienības, tostarp interneta veikals un arī klīnikas. Aizvadītajā gadā igauņu Pet City OU piederošajā SIA “Pet City” bija nodarbināti 134 darbinieki.

Jaunajā finanšu gadā uzņēmums turpinās uzsāktos tirdzniecības veicināšanas pasākumus, lai nostiprinātu savas pozīcijas jau apgūtajos tirgus segmentos, kā arī uzlabotu pozīcijas vēl nepilnīgi apgūtajos tirgus segmentos. SIA “Pet City” aktīvi strādā pie planogrammas pilnveidošanas, produktu sortimenta paplašināšanas un pielāgošanas pircēju patēriņa īpatnībām katrā tirdzniecības vietā.