SIA Certex Latvija pērn paplašinājis telpu platību noliktavas un ražošanas vajadzībām

17.06.2013 08:17:00

SIA Certex Latvija norāda, ka aizvadītajā gadā tā galvenais uzdevums bijis uzņēmuma vadošo pozīciju celšanas aprīkojuma palīglīdzekļu ražošanas un pārdošanas tirgū nostiprināšana. Lai sasniegtu savu mērķi, pagājušā gada sākumā SIA Certex Latvija palielinājis nomāto telpu platību noliktavas un ražošanas vajadzībām.

Uzņēmuma vadība norāda, ka 2012.gada sākumā bijis vērojams stabils preču pieprasījums ar ražošanu, metālapstrādi un kravu pārvadājumiem saistītajos tirgus segmentos, taču sākot no gada vidus novērots pieprasījuma kritums segmentos, kas saistīts ar ārvalstu klientiem, vai kuri orientēti uz eksportu Skandināvijai vai citām ES valstīm. SIA Certex Latvija pārstāvji min, ka ar būvniecību saistītajās nozarēs pieprasījums saglabājies zems visa gada garumā.

SIA Certex Latvija savu apgrozījumu 2012.gadā palielinājis līdz 2,252 milj.Ls, gadu noslēdzot ar 173,510 tūkst.Ls peļņu pēc nodokļu nomaksas. Lielāko daļu jeb 1,547 milj.Ls no kopējā apgrozījuma 2012.gadā uzņēmumam veidojuši ieņēmumi no preču pārdošanas Latvijas tirgū.

SIA Certex Latvija reģistrēts 2005.gadā, 2010.gada decembrī tam reorganizācijas ceļā pievienots SIA FORANKRA LAT. Uzņēmums pieder zviedru AxLoad AB.