ESP European Steel Production savā trešajā darbības gadā sasniedzis jau 165,653 tūkst.Ls peļņu

09.09.2013 09:25:00

2012.gads bijis SIA ESP European Steel Production trešais darbības gads, tā laikā uzņēmums panācis ražošanas apjoma pieaugumu, kas sekmējies ar neto apgrozījuma palielinājumu.

Pagājušajā gadā uzņēmums veicis būtisku darbu pie klientu apkalpošanas un pārdošanas stratēģijas, kā arī produkta attīstības politikas izstrādes un uzņēmuma sertifikācijas, lai atbilstu ISO standartiem. SIA ESP European Steel Production pērn arī uzsācis jaunas produkcijas ražošanu, lai palielinātu savu konkurētspēju vietējā un eksporta tirgos, kā arī nākamajos gados veicinātu pārdošanas apjomu pieaugumu.

SIA ESP European Steel Production apgrozījums 2012.gadā palielinājies par 27,72%, sasniedzot 2,573 milj.Ls. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 165,653 tūkst.Ls lielu peļņu. Jānorāda, ka ar peļņu uzņēmums strādājis visus trīs savas darbības gadus.

SIA ESP European Steel Production galvenie saimnieciskās darbības veidi ir lidostu un ceļu sniega tīrāmo mašīnu sastāvdaļu ražošana, karjeru pašizgāzēju sastāvdaļu ražošana, kā arī citu nestandarta metālkonstrukciju ražošana no tērauda un alumīnija. Uzņēmums reģistrēts 2010.gadā un pieder SIA JJ & Q, SIA RB Investments un Jekaterinai Kotovai.