AS BMGS valdē iecelts Vitālijs Čaplinskis

17.10.2013 15:40:00

Trešdien, 16.oktobrī, izmaiņas notikušas AS BMGS valdes sastāvā, ziņo Klientu Portfelis. Pilnvaru termiņš pagarināts līdzšinējam valdes priekšsēdētājam Viktoram Param, kā arī valdes loceklei Svetlanai Afanasjevai. Kā trešā amatpersona uzņēmuma valdē apstiprināts Vitālijs Čaplinskis, kurš pildīs valdes locekļa pienākumus.

Lursoft datu bāzēs pieejamā informācija liecina, ka vakar no valdes locekļu amata pildīšanas AS BMGS atcelts Vladimirs Mironovs, Vladimirs Korolišins, kā arī Genādijs Kalaneps.

Vitālijs Čaplinskis, kurš ir jaunieceltais AS BMGS valdes loceklis, patlaban ir arī SIA PBLC un SIA IBR līdzīpašnieks, pēdējā no tiem ieņemot arī valdes locekļa amatu. Papildus tam, V. Čaplinskis pilda arī SIA PBLC Biznesa Centrs valdes priekšsēdētāja pienākumus.

AS BMGS šogad atzīmē 20 gadu pastāvēšanas jubileju, uzņēmums reģistrēts 1993.gada 6.septembrī. Pērn hidrotehnisko objektu būvniecības sfērā strādājošais uzņēmums apgrozījis 38,083 milj.Ls, gūstot 1,135 milj.Ls peļņu. Uzņēmuma novērtējumu veido 21,861 milj.Ls.