Pieņem lēmumu apturēt SIA POSOH darbību un ieceļ uzņēmuma likvidatoru

26.11.2013 09:36:00

Vakar, 25.novembrī reģistrēta ziņa par SIA POSOH dalībnieces Dinas Griņukas pieņemto lēmumu apturēt uzņēmuma darbību. Par uzņēmuma likvidatori vakar iecelta Ilva Strazdiņa, uzskaites, grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumu uzņēmuma SIA Prof Tools īpašniece un valdes locekle.

SIA POSOH darbojies jau kopš 1991.gada un savulaik Ventspilī bāzētais uzņēmums bijis arī zināms kā SIA Metropole. Ar nekustamā īpašuma izīrēšanu un pārvaldīšanu un viesu izmitināšanu viesnīcās saistītā uzņēmuma apgrozījums aizvadītajā gadā samazinājies par 13,38%, sarūkot līdz 79,403 tūkst.Ls, un gads noslēgts ar 380,213 tūkst.Ls peļņu. Kā ziņots iesniegtajā vadības ziņojumā SIA POSOH 2012.gadā pārtraucis sniegt viesnīcas un restorāna pakalpojumus, kā arī pārdots sev piederošais nekustamais īpašums.

Jānorāda, ka 1997.gadā uzņēmumam bijis ierosināts maksātnespējas process, savukārt šogad reģistrēts arī jauns nodrošinājums, kuru piemērojis zvērināts tiesu izpildītājs. Nodrošinājuma piemērotājs apķīlājis Dinai Griņukai piederošās SIA POSOH kapitāldaļas.