Austrumu slimnīcas iepirkumā par nekustamo īpašumu atjaunošanu, pārbūvi un remontdarbiem uzvarējuši 6 uzņēmumi

15.09.2021 13:01:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 14. septembrī, publicēts rezultāts SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” konkursā par vispārīgo vienošanos par atjaunošanas, pārbūves un remonta darbiem slimnīcas valdījumā vai īpašumā esošajos nekustamajos īpašumos. Iepirkuma līgumcena – 3 milj. EUR.
Uzvarētāju vidū ir seši uzņēmumi: SIA “INKO BŪVE”, SIA “NEGOCIO”, SIA “Guliver”, SIA “LVS Building”, SIA “A.P.E Build” un SIA “LC būve”.

Lursoft dati rāda, ka SIA “NEGOCIO” kopā ar SIA “INKO BŪVE” šogad kopīgi uzvarējuši vēl trīs SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” izsludinātajos konkursos.

Abi uzņēmumi pieder Ingai Konovalovai. Kamēr SIA “NEGOCIO” pagājušajā gadā apgrozīja 3,89 milj. EUR un nopelnīja 245,93 tūkst. EUR, pirms sešiem gadiem dibinātais SIA “INKO BŪVE” pērn nav guvis ieņēmumus no saimnieciskās darbības, un gadu noslēdzis ar 296 eiro zaudējumiem.

Iepazīstoties ar Lursoft Multi atskaites datiem, redzams, ka SIA “INKO BŪVE” ne tikai pērn, bet arī nevienu citu savu darbības gadu nav guvis ieņēmumus no saimnieciskās darbības. Jānorāda, ka līdz šim SIA “INKO BŪVE” uzvarējis 11 publisko iepirkumu konkursos, seši no tiem bijuši SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” iepirkumi.