Gaismas ķermeņu tirgotājs "Lucidus" kāpinājis apgrozījumu par 25,3%

13.10.2021 07:11:00

SIA “Lucidus”, kas līdz 2017.gada beigām bija zināms ar nosaukumu SIA “Moduls Interjers”, pērn kāpinājis apgrozījumu līdz 14,57 milj. EUR, bet peļņu līdz 868,76 tūkst. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Gada laikā uzņēmuma apgrozījums palielinājies par 25,3%, bet peļņa augusi vairāk nekā 8 reizes.

Uzņēmums nodarbojas ar gaismas ķermeņu, elektroinstalācijas materiālu un mēbeļu tirdzniecību.

Lai nodrošinātu veiksmīgu uzņēmuma attīstību 2020.gadā, SIA “Lucidus”, paplašināja tirdzniecības un mēbeļu projektu nodaļas, kā arī paplašināja preču piegādes sadarbību ar esošajiem un jaunajiem sadarbības partneriem. “Tiek attīstīta gaismas sistēmu vadīšanas un programmēšanas pakalpojumu sniegšana, būvniecības pakalpojumu sniegšana (elektroinstalācijas ierīkošana, galdnieku darbi),” norādīts SIA “Lucidus” iesniegtajā vadības ziņojumā.

Pagājušajā gadā SIA “Lucidus” bija darba devējs 53 darbiniekiem. Uzņēmumam šobrīd reģistrētas trīs struktūrvienības.

2021.gadam uzņēmums izvirzījis mērķi paaugstināt pārdošanas apjoma pieauguma tempu, nostiprināt esošās pozīcijas un paplašināt tirgus segmentu.

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka SIA “Lucidus” kapitāldaļu turētāji ir SIA “IVN Finance” un SIA “Zink Invest”, savukārt patiesie labuma guvēji – Jekaterina Nikuļina un Indra Zinkeviča.