"ALIS Co" valdei pievienojies Roberts Litevskis

24.11.2021 06:45:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 23.novembrī, reģistrētas izmaiņas riekstu un žāvētu augļu pārstrādātājam un tirgotājam SIA “ALIS Co”. Dati liecina, ka uzņēmuma valdei pievienojies Roberts Litevskis, kurš iepriekš nav ieņēmis amatus citos Latvijas uzņēmumos. Līdz ar izmaiņām SIA “ALIS Co” valde turpina darbu trīs amatpersonu sastāvā, valdes locekļa amatu ieņemot arī Tiit Saaremael, bet valdes priekšsēdētāja krēslu – uzņēmuma patiesajam labuma guvējam Aleksandram Litevskim.

SIA “ALIS Co” reģistrēts 1994.gadā. 62,50% tā kapitāldaļu pieder Aleksandram Litevskim, bet atlikušie 37,50% - igauņu kompānijai OU “Nut Mill”.

Aizvadītajā gadā SIA “ALIS Co” apgrozīja nepilnus 14 milj. EUR, gūstot 450,11 tūkst. EUR lielu peļņu. 2020.gadā uzņēmums bija darba devējs 59 darbiniekiem.
SIA “ALIS Co” strādā ar lielākajiem tirdzniecības tīkliem Latvijā, kā arī eksportē produktus uz Igauniju, Lietuvu, Skandināviju, Krieviju un Baltkrieviju. Šogad uzņēmums paredzējis piesaistīt jaunus klientus un palielināt pārdošanas apjomus Skandināvijas tirgos.