Pērn interneta veikala tavatelpa.lv īpašniekam "SĀRMI 4" augstākais apgrozījums tā pastāvēšanas vēsturē

07.04.2022 09:09:00

Mājsaimniecības preču tirgotājs SIA “SĀRMI 4”, kas saimniecisko darbību veic interneta veikalā tavatelpa.lv, pagājušajā gadā palielinājis apgrozījumu par 21,18%. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka 2021.gadā tirgotājs apgrozīja 3 milj. EUR, finanšu gadu noslēdzot ar 282,5 tūkst. EUR peļņu. Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka pērn uzņēmums sasniedzis savu līdz šim augstāko apgrozījumu.

Apgrozījuma un peļņas pieaugumu SIA “SĀRMI 4” galvenokārt saista ar jaunu klientu piesaisti un veiksmīgu sadarbības projektu realizāciju. 

“Šī gada pirmajos mēnešos, kad aizvien spēkā bija ar Covid-19 izplatību saistītie ierobežojumi, daļai sadarbības partneru samazinājās piegādes apjoms, bet tajā pašā laikā pieauga partneru e-komercijas klientu apgrozījums, kas izlīdzināja radušos apgrozījuma kritumu,” teikts SIA “SĀRMI 4” vadības ziņojumā. Uzņēmums īpašu vērību pievērš internetveikala attīstībai, lai tas būtu konkurētspējīgs un piedāvātu klientiem aktuālu, ērtu un kvalitatīvu pakalpojumu.

Ivaram Sārmiņam piederošais SIA “SĀRMI 4” dibināts 1999.gadā. Aizvadītajā gadā uzņēmumam piešķirts grants apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, kā arī izmaksāts atbalsts algu subsīdijām un piešķirts valsts atbalsts dīkstāvē esošajiem SIA “SĀRMI 4” darbiniekiem. Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 20 strādājošie.