"Pristis" palielinājis apgrozījumu par 52,46%

30.03.2023 06:33:00

SIA “PRISTIS”, kas nodarbojas ar elektronisko sakaru sistēmu un ēku vadības un automātikas sistēmu projektēšanu, montāžu un tehnisko apkalpošanu, 2022. gadā kāpināja apgrozījumu par 52,46%. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka pagājušajā gadā SIA “PRISTIS” apgrozīja 3,6 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 104,4 tūkst. EUR peļņu.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “PRISTIS” skaidro, ka apgrozījuma būtiska palielināšanās saistīta ar vairāku lielu būvniecības projektu realizāciju. “Diemžēl, mazumtirdzniecības sektorā, precīzāk, tirdzniecības centros un veikalos, joprojām jūtamas Covid-19 ierobežojumu sekas. Ir neliels apgrozījumu kāpums, salīdzinot ar 2021. gadu, taču tas nav ne tuvu 2019. gada apgrozījumam. Klienti piesardzīgi izvēlas ieguldīt veikalu preču drošības sistēmās,” lasāms SIA “PRISTIS” vadības ziņojumā.

Lursoft dati rāda, ka pagājušajā gadā SIA “PRISTIS” uzvarējis divos publisko iepirkumu konkursos.

Ņemot vērā 2020. gadā pieņemto lēmumu paplašināt pakalpojumu loku, SIA “PRISTIS” realizējis vairākus jaunus pakomātu projektus sadarbībā ar Igaunijas pakomātu ražotāju Cleveron. Uzņēmums 2022. gadā arī pastiprināti fokusējās uz tehniskās apkalpošanas pakalpojumu apgrozījuma kāpināšanu, kas arī sekmīgi izdevies.

2001. gadā reģistrētā SIA “PRISTIS” kapitāldaļu turētājs ir igauņu AS “Pristis”.