"Teikas nami" jau mēnesi bez valdes

30.10.2023 06:49:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka jau mēnesi SIA “Teikas nami” valde pastāv bez aktuālām amatpersonām. Uzņēmuma vienīgais dalībnieks un reizē arī patiesais labuma guvējs ir Jevgenijs Gombergs. Līdz š.g. 27. septembrim uzņēmuma valdes priekšsēdētāja pienākumus pildīja pats Jevgenijs Gombergs, savukārt līdz š.g. 22. septembrim uzņēmuma valdes locekles amatu ieņēma Aleksandra Orlova.

Jānorāda, ka jau kopš 2017. gada Jevgenijam Gombergam piederošajām SIA “Teikas nami” kapitāldaļām zvērināts tiesu izpildītājs piemērojis atsavināšanas aizliegumu, kā arī aizliegumu mainīt daļu nominālvērtību, veikt darbības, kas samazina personai piederošo daļu vērtību. Pagājušā gada maijā uzņēmuma īpašniekam piederošās kapitāldaļas apķīlājis Valsts ieņēmumu dienests.

Iesniegtais gada pārskats liecina, ka pērn SIA “Teikas nami” nav guvuši ieņēmumus no saimnieciskās darbības, taču pārējās izmaksas veidojušas 1,65 milj. EUR, kā rezultātā uzņēmums gadu noslēdzis ar 1,65 milj. EUR zaudējumiem.

Lursoft dati rāda, ka pēdējo reizi nodokļu parāds, kas pārsniedz 150 eiro, SIA “Teikas nami” reģistrēts 2018. gada vasarā. Šobrīd namu apsaimniekotājam nav reģistrēti ne nodokļu parādi, ne arī citi apgrūtinājumi, neskaitot iepriekšminētos nodrošinājumus SIA “Teikas nami” kapitāldaļu turētājam.