Maskavas namam jauns nodrošinājums

31.10.2023 06:30:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 30. oktobrī, Valsts ieņēmumu dienests piemērojis jaunu nodrošinājumu AS “Maskavas kultūras un biznesa centrs-Maskavas nams”, paredzot aizliegumu komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai. Jānorāda, ka uzņēmumam jau bija spēkā divi nodrošinājumi. Viens no tiem reģistrēts š.g. martā, ar VID Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvaldes lēmumu piemērojot aizliegumu pieteikumu izpildei par izmaiņu – reorganizācijas, likvidācijas, valdes locekļu izslēgšanas – reģistrāciju komercreģistrā. Vēl viens nodrošinājums AS “Maskavas kultūras un biznesa centrs-Maskavas nams” ir spēkā no pagājušā gada septembra.

Maskavas pilsētas īpašuma departamentam piederošajam AS “Maskavas kultūras un biznesa centrs-Maskavas nams” kopš tā dibināšanas 2002. gadā nav bijusi neviena komercķīla.

Lursoft dati rāda, ka pēdējos piecus gadus AS “Maskavas kultūras un biznesa centrs-Maskavas nams” strādājis ar apgrozījuma kritumu, pērn rādītājam sarūkot līdz 38,83 tūkst. EUR, savukārt zaudējumi pēc nodokļu nomaksas veidoja 5,84 tūkst. EUR. Uzņēmuma nodokļu parāds uz š.g. 26. oktobri sasniedza 11,92 tūkst. EUR.

Lursoft AML izziņā redzams, ka AS “Maskavas kultūras un biznesa centrs-Maskavas nams” ir piemērotas sankcijas valsts uzturētajos reģistros, tostarp Zemesgrāmatā un Uzņēmumu reģistrā.