SIA LATIO pērn noturējis 2011.gada apgrozījuma līmeni

03.06.2013 10:30:00

Pagājušajā gadā SIA LATIO noturējis 2011.gada apgrozījuma līmeni, vēstīts uzņēmuma iesniegtajā vadības ziņojumā. Uzņēmums pērn strādājis ar 1,487 milj.Ls apgrozījumu, gadu noslēdzot ar 11,716 tūkst.Ls peļņu pēc nodokļu nomaksas, kas ir ievērojams kritums pēc 934,540 tūkst.Ls peļņas 2011.gadā.

Kā norāda SIA LATIO vadība, lai gan 2012.gadā aktivitāte nekustamā īpašuma tirgū pakāpeniski turpināja palielināties, vietējo pircēju pieprasījums pēc īpašuma iegādes pagaidām ir salīdzinoši neliels, pircēju maksātspēja un hipotekārās kreditēšanas apjomi būtiski nepalielinās, kas atspoguļojas arī darījumu summās. Nozīmīga loma nekustamā īpašuma tirgus aktivitātes nodrošināšanā pērn bijusi ārvalstu pircējiem, kas investējuši līdzekļus galvenokārt Rīgas un Jūrmalas īpašumu iegādē. SIA LATIO prognozē, ka nekustamā īpašuma tirgū līdzīgas tendences saglabāsies arī šogad un būs vērojams pakāpenisks aktivitātes un darījumu skaita pieaugumam, taču joprojām nozīmīga būs ārvalstu pircēju loma.

2013.gadā SIA LATIO paredzējis pievērst uzmanību jaunu pakalpojumu attīstībai un klientu datu bāzes paplašināšanai. Tāpat arī uzņēmums šogad iecerējis turpināt ieguldījuma īpašumu portfeļa apsaimniekošanu un plāno uzsākt tālāku projektu attīstīšanu.

SIA LATIO reģistrēts 1991.gadā un pieder Edgaram Šīnam.