SIA Euroskor Latvijā palielinājis apgrozījumu par 10,72%

03.06.2013 09:38:00

Pagājušā gada nozīmīgākie apavu tirgotāja SIA Euroskor Latvijā notikumi bijuši 2 jaunu veikalu atvēršana Rīgā, kā arī izstrādātā jaunā uzņēmuma mājas lapa un apavu tirdzniecības uzsākšana internetā, savā gada pārskatā ziņo uzņēmuma vadība.

Pabeidzot darbu pie jaunās veikala dizaina koncepcijas izstrādes, 2012.gadā Euroskor Latvijā renovējis divus savus lielākos veikalus – TC Spice un TP Alfa, atbilstoši jaunajai koncepcijai renovācijas plāna ietvaros uz lielākām telpām arī pārcelts TC Spice esošais Ecco veikals.

Pērn Euroskor Latvijā strādājis ar 6,563 milj.Ls apgrozījumu, kas, salīdzinot ar 2011.gadu, ir pieaugums par 10,72%. Pārskata gadu tirgotājs noslēdzis ar 117,100 tūkst.Ls peļņu pēc nodokļu nomaksas. Uzņēmumā nodarbināti 126 darbinieki.

Uzņēmuma turpmākās attīstības stratēģija paredz 2013.gadā paplašināt mazumtirdzniecības tīklu, modernizējot jau esošos veikalus. Sadarbībā ar jauniem preču piegādātājiem uzņēmuma vadība plāno šogad arī uzlabot un paplašināt savu preču sortimentu.

SIA Euroskor Latvijā vienīgais kapitāldaļu turētājs ir SIA AZ Holding, kas, savukārt, pieder Jānim Andersonam, Raitim Zarahovičam un Ērikam Zarahovičam. Vēl bez Euroskor Latvijā SIA AZ Holding pieder arī SIA TĒRBATAS INVESTĪCIJAS un SIA ECCO Baltic.