Zāļu vairumtirgotājs "Oribalt Rīga" palielinājis apgrozījumu līdz 30,72 milj. EUR

18.07.2024 09:55:00

Farmaceitisko izstrādājumu un medicīnisko preču vairumtirgotājs SIA “Oribalt Rīga” pagājušajā gadā apgrozījis 30,72 milj. EUR, rādītājam gada laikā augot par 7,10%. “Lursoft IT” pieejamais gada pārskats liecina, ka 2023. gadā palielinājusies arī SIA “Oribalt Rīga” peļņa, tai pēc nodokļu nomaksas sasniedzot 365,25 tūkst. EUR. Jānorāda, ka pagājušajā gadā uzņēmums nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā samaksājis 2,13 milj. EUR.

Pagājušajā gadā SIA “Oribalt Rīga” turpināja attīstīt zāļu vairumtirdzniecību, kā arī farmaceitisko produktu izplatīšanas un loģistikas pakalpojumus. Zāļu, medicīnas preču un veselības veicināšanas produktu virzīšanai tirgū tika turpināta aktīva darbība klīnisko pētījumu jomā.

Šogad SIA “Oribalt Rīga” plāno turpināt palielināt zāļu un citu medicīnas preču sortimentu un pārdošanas apjomus, kā arī palielināt lojālo klientu loku aptieku un ārstniecības iestāžu vidū. “Uzņēmumam 2023. gadā izdevās būtiski palielināt uzvarētu konkursu skaitu un panākt lielāko tirgus daļu šajā segmentā, salīdzinot ar konkurentiem,” savā vadības ziņojumā norādījusi SIA “Oribalt Rīga”.

SIA “Oribalt Rīga” reģistrēta 1994. gadā. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Somijas valstspiederīgais Pekka Juhani Ruokanen.