"Hagberg" palielinājis apgrozījumu par 36,23%

20.08.2024 09:27:00

SIA “Hagberg”, kas nodarbojas ar vispārējo ēku tīrīšanu, ēku uzturēšanu un ekspluatācijas darbu veikšanu, pērn palielinājis apgrozījumu par 36,23%, rādītājam sasniedzot 18,97 milj. EUR. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 2,18 milj. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Hagberg” skaidro, ka pakalpojumu apjoma pieaugumu ietekmēja jauni līgumi ar Rīgas pašvaldību un VAS “Valsts nekustamie īpašumi” par Rīgas pilsētas teritorijas un dažādu valsts/ pašvaldības objektu apkopi. SIA “Hagberg” norādījis, ka 2024. gadā paplašinājies arī citu klientu loks.

Šogad SIA “Hagberg” plāno turpināt paplašināt sniegto pakalpojumu klāstu, tajā skaitā apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu, kā arī attīstīt mobilo aplikāciju tīrīšanas un uzkopšanas pakalpojumu efektīva piedāvājuma/ vadības nodrošināšanai.

“Lursoft IT” dati rāda, ka SIA “Hagberg” reģistrēts 2009. gadā un pastarpināti pieder Ivaram Lukaševičam. Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 955 darbinieki, valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 2,57 milj. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī 1,16 milj. EUR.