"Tet" valdei pievienojies Aldis Paegle

10.09.2024 07:28:00

“Lursoft IT” monitorings ziņo, ka reģistrētas izmaiņas SIA “Tet” valdes sastāvā. Dati liecina, ka par uzņēmuma valdes locekli iecelts kādreizējais SIA “Tonybet” un AS “Citadele banka” valdes loceklis, IPAS “Signet Pensiju Pārvalde” padomes loceklis Aldis Paegle.

Jānorāda, ka šī gada aprīlī SIA “Tet” valdes locekļa amatu atstāja Gints Bukovskis, savukārt jūlijā – Alla Krūmiņa. Šobrīd SIA “Tet” valdē amatus vēl bez Alda Paegles ieņem Uldis Tatarčuks, Dmitrijs Ņikitins un Edgars Grandāns.

Aizvadītajā gadā SIA “Tet” strādājis ar apgrozījuma un peļņas kritumu. Salīdzinot ar 2022. gadu, pērn telekomunikāciju uzņēmuma apgrozījums samazinājies par 19,11%, bet peļņa pēc nodokļiem bijusi par 21,07% mazāka. “Lursoft IT” pieejamā informācija rāda, ka 2023. gadā SIA “Tet” apgrozīja 187,2 milj. EUR un nopelnīja nepilnus 19 milj. EUR.

Pagājušo gadu SIA “Tet” aizvadījis inovāciju, eksporta izaugsmes un attīstības zīmē. Kopumā uzņēmums investējis 30,3 milj. EUR, tostarp izvēršot optiskā interneta pakalpojuma pieejamību, stabilitāti un drošību.