Līgatnes ZS Zemzari pērn saglabājuši apgrozījumu 2011.gada līmenī

09.07.2013 14:09:00

Graudu pārstrādes, lopbarības ražošanas un tirdzniecības uzņēmums ZS Zemzari savā iesniegtajā gada pārskatā norāda, ka pērn novērota ekonomisko rādītāju uzlabošanās. Saimniecības neto apgrozījums saglabājies 2011.gada līmenī un bijis 1,868 milj.Ls, savukārt peļņa pēc nodokļiem – 2,373 tūkst.Ls. Saimniecība savu pagājušajā gadā gūto peļņu iecerējusi ieguldīt jaunu apgrozāmo līdzekļu iegādē.

2012.gadā viens no lielākajiem Līgatnes novada uzņēmumiem, ZS Zemzari, uzlabojis savu autoparku, iegādājoties mazlietotu smago automašīnu izbraukuma tirdzniecībai. Uzņēmums aizvien aktīvi izvērtē tirgus pieprasījumu, meklējot iespējas paplašināt sniedzamu pakalpojumu klāstu. 2012.gadā ZS Zemzari sniegusi pļaušanas, sniega tīrīšanas, riepu remonta un vulkanizācijas pakalpojumus, kā arī palielinājusi ieņēmumis no transporta pakalpojumiem.

ZS Zemzari reģistrēta 1999.gadā un 2002.gadā reorganizācijas ceļā tai pievienota Cēsu rajona Līgatnes pagasta ZS SLAVĒKAS. Saimniecības īpašnieks ir Kaspars Liepiņš. Viņam, pēc Lursoft pieejamās informācijas, pieder daļas arī SIA DGR serviss, SIA Ecowood AB, SIA K & L Invest, kā arī Kooperatīvajā krājaizdevu sabiedrībā LĪGATNES DRUVA.