Mainījušies divi no mazumtirgotāja “Mego” tiešajiem īpašniekiem

30.08.2017 07:18:00

Otrdien, 29.augustā, reģistrētas izmaiņas mazumtirgotāja SIA “Mego” dalībniekos - par uzņēmuma līdzīpašniekiem kļuvuši SIA “Blackrock Holding West” un SIA “Blizzard Holding”, kuru patiesā labuma guvēji ir divi līdzšinējie uzņēmuma īpašnieki Grigorijs Vovks un Aleksands Morozs, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Mazumtirgotāja lielākie īpašnieki palikuši nemainīgi - 62% kapitāldaļu īpašnieks ir Aleksandrs Babenko un 18% kapitāldaļu pieder Viktoram Karbanovam.

Bet kopš otrdienas pa 10% SIA “Mego” kapitāldaļu pieder SIA “Blackrock Holding West” un SIA “Blizzard Holding” katram. SIA “Blackrock Hoding West” 100% kapitāldaļu īpašnieks ir SIA “Blackrock Holding”, kura īpašnieks savukārt ir Grigorijs Vovks, kuram līdz 29.augustam  tieši piederēja 10% mazumtirgotāja kapitāldaļu.

Savukārt SIA “Blizzard Holding” vienīgais īpašnieks ir SIA “Main Arctic Holding”, kurš pilnībā pieder Aleksandram Morozam. Viņš, tāpat kā Grigorijs Vovks, iepriekš bija tiešais SIA “Mego” 10% kapitāldaļu īpašnieks.

SIA “Mego” ir mazumtirdzniecības veikalu tīkls Latvijā, kas reģistrēts 1999.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 20 000 eiro. Tā apgrozījums 2016.gadā bija 7,676 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 6,401 miljons eiro.