Samazinās "Metalekspo" pamatkapitālu

11.11.2020 08:27:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka izdevumā “Latvijas Vēstnesis” publicēts paziņojums SIA “Metalekspo” kreditoriem par uzņēmuma pamatkapitāla samazināšanu. Kreditoriem, kuri vēlas saņemt nodrošinājumu, ar savu pieteikumu viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas brīža jāvēršas SIA “Metalekspo” juridiskajā adresē Rencēnu ielā 32, Rīgā.

SIA “Metalekspo” reģistrētais un apmaksātais pamatkapitāls šobrīd ir 2,399 milj. EUR.

1999.gadā dibinātais krāsaino un melno metāllūžņu iepirkšanas, šķirošanas, apstrādes un pārstrādes uzņēmums SIA “Metalekspo” 2019.gadā apgrozījis 30,647 milj. EUR un nopelnījis 1,028 milj. EUR. Uzņēmuma apgrozījums pērn palielinājies par 13%, augot straujāk nekā uzņēmums iepriekš prognozējis. “Apgrozījuma pieaugumu veicināja labvēlīgi tirgus apstākļi un kabeļu pārstrādes apjoma palielināšanās,” teikts SIA “Metalekspo” vadības ziņojumā. Šogad uzņēmums plāno saglabāt apgrozījumu aizvadītā gada līmenī, pievēršot uzmanību efektivitātei un rentabilitātes rādītājiem.

SIA “Metalekspo” vienīgais dalībnieks un patiesais labuma guvējs ir Deniss Uļjanovs, kuram pieder arī SIA “Sanekss Stock” (100%) un SIA “EcoLead” (50%).