"Baltā zivīte" jau kopš jūlija vidus bez aktuālām amatpersonām

02.08.2021 01:01:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka Liepājā reģistrētā surimi izstrādājumu ražošanas uzņēmuma SIA “Baltā zivīte” valdē jau kopš š.g. 16.jūlija nav aktuālu amatpersonu. Lursoft izziņas informācija rāda, ka Igoram Krupņikam piederošajam uzņēmumam nav arī reģistrēts neviens prokūrists. Pēdējo gadu SIA "Baltā zivīte" valdes loceklis bijis Mārtiņš Kohs.

SIA “Baltā zivīte” reģistrēts 1998.gadā, un līdz pat pagājušā gada janvāra beigām uzņēmums bija reģistrēts arī PVN reģistrā. 

Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka vēl 2010.gadā uzņēmuma apgrozījums pārsniedza 10 milj. EUR atzīmi, bet turpmākajos gados tas strauji sarucis, līdz visbeidzot 2019.gadā ražotājs apgrozījis vien 65,7 tūkst. EUR. Aizpērn uzņēmums strādājis ar 149,2 tūkst. EUR zaudējumiem. Lai arī pēdējā iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka SIA “Baltā zivīte” saimnieciskā darbība pārtraukta 2019.gadā saistībā ar “Trasta komercbanka” maksātnespējas procesu, Lursoft izziņas informācija rāda, ka ražotājam nav reģistrēta informācija par saimnieciskās darbības apturēšanu, maksātnespēju vai arī likvidāciju.

SIA “Baltā zivīte” īpašniekam Igoram Krupņikam pieder kapitāldaļas vēl divos uzņēmumos – SIA “Libava” (76,3%) un LSEZ SIA “PK INVEST” (40,5%). Ja “PK INVEST” gadījumā Uzņēmumu reģistrs š.g. maijā pieņēmis lēmumu par uzņēmuma darbības izbeigšanu, un uzņēmuma pēdējais iesniegtais pārskats bijis par 2018.gadu, tad SIA “Libava” pērn apgrozījis 1,33 milj. EUR un nopelnījis 102 tūkst. EUR. Tiesa, SIA “Libava” aktuālu amatpersonu nav jau kopš š.g. 12. maija.