Valsts aizsardzības militārajos objektos Ādažu un Ropažu novados telpu ikdienu uzkopšanu par 2 milj. EUR nodrošinās "Ekozona"

14.02.2022 07:15:00

Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra atklātajā konkursā par telpu ikdienas uzkopšanas pakalpojumiem Ādažu un Ropažu novados uzvarējusi SIA “Ekozona”, liecina Lursoft pieejamā informācija. SIA “Ekozona” piedāvājums ar 98,14 punktiem atzīts par visizdevīgāko, tāpēc ar uzņēmumu noslēgts 2 milj. EUR vērts līgums. 

Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija rāda, ka konkursa ietvaros saņemti divi piedāvājumi, taču SIA “Concord Service Group” nav piešķirtas līguma slēgšanas tiesības, jo ar iegūtajiem 86,31 punktiem tā piedāvājums nav atzīts par saimnieciski visizdevīgāko.

Inesim Zaporožecam piederošā SIA “Ekozona” 2020.gadā apgrozīja 2,09 milj. EUR un nopelnīja 114,38 tūkst. EUR. Aizpērn Ogrē reģistrētais uzņēmums bija darba devējs 67 darbiniekiem.

Lursoft dati rāda, ka šis ir lielākais iepirkums, kurā līdz šim uzvarējusi SIA “Ekozona”. Pērn par 1,64 milj. EUR SIA “Ekozona” ieguva tiesības sniegt zāles pļaušanas un nopļautās zāles savākšanas pakalpojumus pie SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” pārvaldīšanā esošajām dzīvojamām ēkām. 2020.gadā uzņēmums ar SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” noslēdzis 1,95 milj. EUR vērtu līgumu par lapu un zaru savākšanu un izvešanas pakalpojumu nodrošināšanu.
Šogad SIA “Ekozona” uzvarējusi jau četros iepirkumu konkursos, savukārt pērn – 14.