Kravu pārvadātāja "HRX" apgrozījums audzis par 20,9%

27.03.2023 06:20:00

Kravas autotransporta loģistikas uzņēmums SIA “HRX” 2022. gadā palielinājis apgrozījumu līdz 8,06 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir pieaugums par 20,9%. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 593,95 tūkst. EUR lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Savā vadības ziņojumā SIA “HRX” norādījis, ka tas darbojas pēc savas izstrādātās kravas autotransporta pakalpojumu sistēmas, kas dod iespēju kāpināt klientu uzticību. “Turpmāk plānots uzlabot attīstības līmeni, veikt investīcijas kravas transportā ar mērķi gūt peļņu,” norādījis SIA “HRX”. Uzņēmums turpinās klientiem piedāvāt labu servisu, elastīgas cenas un drošu servisu, lai panāktu apgrozījuma pieaugumu. SIA “HRX” vadības ziņojumā uzsvēris, ka ļoti būtiski ir noturēt esošo kravas plūsmas apjomu.

Lursoft dati rāda, ka 1996. gadā reģistrētais kravu pārvadātājs SIA “HRX”  pieder igauņu Nauticor Osauhing, savukārt tā patiesie labuma guvēji ir somi Akela Jussi Timonpoika un Lehtoviita Terhi Johanna. Pērn SIA “HRX” strādāja 73 darbinieki.