“Venipak Latvija” pagājušajā gadā apgrozījis 22,38 milj. EUR

10.06.2024 06:54:00

Ekspressūtījumu piegādes pakalpojumu sniedzējs SIA “Venipak Latvija” aizvadītajā gadā saglabājis apgrozījumu 2022. gada līmenī, liecina Lursoft IT pieejamā informācija. Dati rāda, ka SIA “Venipak Latvija” pagājušajā gadā apgrozījis 22,38 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 0,59 milj. EUR peļņu (2022. gadā uzņēmuma peļņa bija 1,94 milj. EUR). Nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā SIA “Venipak Latvija” pagājušajā gadā samaksājis 2,5 milj. EUR.

2022. gadā SIA “Venipak Latvija” atvēra jaunu sūtījumu šķirošanas termināli Rumbulā, kas deva iespēju arī 2023. gadā uzlabot loģistikas procesus, paaugstināt produktivitāti, apstrādājot lielāku sūtījumu skaitu īsākā laika periodā , kā arī piedāvāt jaunas darba vietas. Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka kopumā tika nodrošinātas 20 jaunas darba vietas. Kopumā uzņēmumā pērn bija nodarbināti 156 darbinieki.

Pagājušajā gadā SIA “Venipak Latvija” turpināja pilnveidot pakomātu tīklu, papildinot visus pakomātus ar iespēju veikt apmaksu sūtījuma piegādes brīdī. Jānorāda, ka pakomāta tīkla ieviešana un attīstīšana devusi iespēju SIA “Venipak Latvija” samazināt savas izmaksas. Tāpat arī uzņēmums, noslēdzot līgumus ar sadarbības partneriem, paplašina un attīsta arī sūtījumu izsniegšanas punktus veikalos un degvielas uzpildes stacijās. Šobrīd “Pickup” punktu skaits sasniedz 227 vietas visā Latvijā.

Nākotnē SIA “Venipak Latvija” mērķis ir paplašināt savu klientu bāzi, vēl vairāk uzlabot sniegto pakalpojumu kvalitāti, ieviešot jaunas informācijas tehnoloģijas, kā arī paplašināt savu pakalpojumu klāstu.

SIA “Venipak Latvija” reģistrēts 2011. gadā un pieder B.V “Venipak” no Nīderlandes. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Raudonis Nerijus no Lietuvas.