SIA WESEMANN pērn gandrīz dubultojis apgrozījumu

08.07.2013 13:23:00

2012.gadā SIA WESEMANN paveicis būvdarbus iepriekš plānotajos apjomos saskaņā ar noslēgtajiem būvlīgumiem, kas ļāvis uzņēmumam gandrīz divkāršot savu apgrozījumu. Pagājušajā pārskata gadā SIA WESEMANN apgrozījis 7,259 milj.Ls, uzrādot 323,139 tūkst.Ls lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas. Lielākais apgrozījums sasniegts ārējo inženiertīklu būvniecības un katlu māju rekonstrukcijas objektos.

SIA WESEMANN vadība norāda, ka, ņemot vērā Kohēzijas fonda līdzfinansējuma apjomu pašvaldībām, uzņēmums šogad plāno turpināt piedalīties ārējo inženiertīklu būvniecības objektos. Koncesijas līguma saistību nodrošināšanai, 2013.gadā tiek turpinātas investīcijas maģistrālo siltumtīklu rekonstrukcijā Siguldā saskaņā ar 2012.gadā noslēgto līgumu ar Latvijas investīciju un attīstības aģentūru par ES Kohēzijas fonda līdzekļu piesaisti.

SIA WESEMANN reģistrēts 1993.gadā un tā pamatdarbība saistīta ar siltumapgādes, apkures, ventilācijas un gāzes objektu projektēšanu, montāžu un ekspluatāciju, kā arī to garantijas un pēcgarantijas apkalpošanu, ārējo inženiertīklu būvniecību, siltumenerģijas ražošanu un realizāciju. Uzņēmuma kapitāldaļu turētāji ir Kristīne Papinova un Ivars Paurs. Uzņēmumam pieder daļas arī SIA Wesemann-Sigulda, SIA WESEMANN-SILTUMS.