SIA Dīlers aizvadītajā gadā piedzīvojis apgrozījuma kritumu

11.07.2013 08:15:00

Aizvadītajā gadā SIA Dīlers palaidis jauno cilindrisko alumīnija lietņu ražošanas līniju, kas ievērojami ļaus nākotnē paplašināt uzņēmuma klientu loku, skaidro SIA Dīlers vadība. Līdz ar to uzņēmums tagad var piegādāt savu produkciju alumīnija profila un presēto alumīnija detaļu ražotājiem un tuvākajā nākotnē iecerēts arī pastāvīgi uzsākt presēto detaļu izlaidi no saražotā alumīnija.

SIA Dīlers vadība skaidro, ka papildus tam pērn uzņēmums arī turpinājis attīstīt izveidotās elektrisko un elektronisko iekārtu un videi kaitīgu preču atkritumu apsaimniekošanas sistēmas, piedāvājot jaunus pakalpojumus, piesaistot jaunus klientus un paplašinot atkritumu nodošanas iespējas.

SIA Dīlers apgrozījums 2012.gadā bijis 17,360 milj.Ls, kas ir par 27,38% mazāks nekā 2011.gadā, kad apgrozīti 23,907 milj.Ls. Pārskata gada peļņa pēc nodokļiem pērn bijusi 890,293 tūkst.Ls.

Nākotnē uzņēmums iecerējis turpināt darbu pie ražošanas jaudu palielināšanas, pilnveidojot esošo ražotni, kā arī paredzēts palaist jauno ražošanas kompleksu, kas ļaus nodrošināt alumīnija lietņu produkcijas pievienotās vērtības palielināšanu. SIA Dīlers plānos ietilpst arī atkritumu šķirošanas automātiskās līnijas uztādīšana.

SIA Dīlers pamatdarbības joma ir metāla atgriezumu un lūžņu pārstrāde, alumīnija sakausējumu stieņos ražošana, iepakojuma, videi kaitīgu preču atkritumu apsaimniekošana un to apstrāde, kā arī nolietoto transportlīdzekļu apstrāde. 1997.gadā reģistrētais uzņēmums pieder Denisam Zaicevam, Sergejam Zaicevam un Pjotram Čerekovam.