SIA Lars limited plāno atvērt vairākas jaunas tirdzniecības vietas

17.07.2013 09:32:00

Valmierā reģistrētais pārtikas un rūpniecības preču mazumtirgotājs SIA Lars limited 2012.gadā apgrozījis 5,821 milj.Ls, kas ir par 4,54% vairāk nekā gadu iepriekš. Gadu uzņēmums noslēdzis ar 271,413 tūkst.Ls peļņu, līdz ar to uzņēmuma vadība savā ziņojumā norāda, ka pašreizējais SIA Lars limited finansiālais stāvoklis uzskatāms par stabilu.

Aizvadītajā gadā tāpat kā iepriekšējos gadus SIA Lars limited ieguldījis līdzekļus esošo struktūrvienību sakārtošanā, tostarp arī uzbūvēts stāvlaukums pircēju automašīnām pie struktūrvienības Stacijas ielā 11, Valmierā, atvērtas divas jaunas tirdzniecības vietas un nopirktas divas ēkas Kocēnu novada Dikļos, lai tajās ierīkotu jaunas tirdzniecības vietas.

Nākotnē SIA Lars limited iecerējis samazināt visus iespējamos izdevumus, lai vēl vairāk uzlabotu uzņēmuma finansiālo stāvokli. Tāpat arī iecerēts atvērt vairākas jaunas tirdzniecības vietas.

SIA Lars limited reģistrēts pirms divdesmit gadiem, 1993.gada 12.janvārī. Uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Agris Bergs, kuram vēl bez SIA Lars limited pieder arī SIA RAIŅA 6 un 0,61% SIA MHK ABULS daļu.