Latvijas Zaļais punkts apgrozījis 7,231 milj.Ls

02.08.2013 13:13:00

Latvijas Zaļā punkta iesniegtajā pārskatā par 2012.gadu norādīts, ka pērn uzņēmuma konsolidētais apgrozījums bijis 7,231 milj.Ls, kas ir par 2,50% vairāk nekā gadu iepriekš. Apgrozījuma pieauguma iemesls bijis kartona un polimēru iepirkšanas un pārdošanas apjomu pieaugums. Pārskata gadu koncerns noslēdzis ar 164,368 tūkst.Ls peļņu.

Vadība norāda, ka koncerna attīstības ietvaros pērn būtisks uzsvars likts uz tā darbības un pakalpojumu attīstību, ieviešot jaunus uzlabojumus pakalpojumu sniegšanā klientiem, kā arī kopā ar meitas uzņēmumu SIA EKO Reverss piedāvājot klientiem individuālus risinājumus. Koncerna vadība plāno nākotnē turpināt iepriekš iesākto projektu īstenošanu, paplašinot Latvijas Zaļā punkta darbību ražotāju atbildības sistēmu jomā, veicot pasākumus sniegto pakalpojumu dažādošanai un uzlabošanai, kā arī klientu lojalitātes noturēšanai un jaunu klientu piesaistei.

2013.gadā SIA EKO Reverss plāno turpināt attīstīt darbību Baltijas valstīs, palielinot un pāvaldot izejvielu plāsmu, kā arī turpināt attīstīt sadarbību ar otrreizējo izejvielu pārstrādes uzņēmumiem.

AS Latvijas Zaļais punkts reģistrēts 2000.gadā un saskaņā ar Vides ministrijas noslēgtajiem sadarbības līgumiem Latvijā ievieš un realizē ražotāju atbildības sistēmas izlietotā iepakojuma, elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu, kā arī videi kaitīgu preču atkritumu apsaimniekošanas jomā.