Veselības pasaulei jauns īpašnieks un valde

24.09.2013 10:29:00

Ievērojamas izmaiņas juridiskajos datos vakar piedzīvojusi 2000.gadā dibinātā SIA Veselības pasaule. Pēc Klientu Portfeļa monitoringa sniegtajiem datiem, vakar reģistrētas izmaiņas gan uzņēmuma dalībniekos un valdē, gan tā juridiskajā adresē.

Par SIA Veselības pasaule vienīgo kapitāldaļu turētāju kļuvis Guntars Ikvilds, kurš kļuvis arī par uzņēmuma valdes locekli. Līdz ar G. Ikvilda iecelšanu amatā, savu vietu uzņēmuma valdē zaudējušas līdzšinējās amatpersonas – valdes locekle Evelīna Ginzburga un valdes priekšsēdētājs Jefims Ginzburgs, kurš iepriekš bijis arī uzņēmuma īpašnieks.

Līdz ar īpašnieka un valdes nomaiņu, SIA Veselības pasaule juridiskā adrese mainīta no Skolas ielas 38, Rīgā uz Raiņa ielu 50-5, Jūrmalā.

Lursoft sniegtā informācija rāda, ka SIA Veselības pasaule jaunā īpašnieka vārds ir vienlaicīgi vairāku uzņēmumu valdēs un dalībnieku sarakstos. Vēl bez SIA Veselības pasaule G. Inkvildam pieder arī SIA Incorpore Viva, SIA Vītoli, SIA Livonijas loģistika u.c. uzņēmumi

2012.gadā SIA Veselības pasaule palielinājusi gan savu apgrozījumu, gan peļņu, liecina uzņēmuma iesniegtajā gada pārskatā norādītā informācija. Pērn tas apgrozījis 1,051 milj.Ls, gūstot 116,902 tūkst.Ls peļņu pēc nodokļu nomaksas.