SIA VIONA gadu noslēgusi ar 81,782 tūkst.Ls peļņu

17.10.2013 11:20:00

Būvniecības jomā strādājošā SIA VIONA tāpat kā iepriekš arī pērn turpinājusi piedalīties konkursos un veikusi pasūtījuma darbus. Uzņēmums iesniegtajā pārskatā norāda, ka 2012.gadā lielākie darījumu partneri un veiktie darbi bijuši Salaspils novada dome ar pašvaldības ceļa C32 rekonstrukcijas II kārtu, Iecavas novada dome ar pirmsskolas izglītības iestādes Cālītis rekonstrukcijas I kārtu, kā arī ceļa seguma atjaunošanu. Tāpat arī uzņēmums, sadarbībā ar Vecsaules pagasta pārvaldi, veicis būvdarbu projektu „Bauskas novada Vecsaules pagasta Ozolaines ciema Ūdenssaimniecības attīstība” un veicis ceļa darbus Iecavā.

2012.gadā SIA VIONA apgrozījums palielinājies par 3,20%, sasniedzot 1,109 milj.Ls, savukārt peļņu pēc nodokļu nomaksas veidojuši 81,782 tūkst.Ls.

2013.gadā SIA VIONA plānojusi nostiprināt savu darbību, efektīvi izmantot savu tehnisko bāzi, kā ari uzturēt veiksmīgu sadarbību ar pastāvīgajiem pasūtītājiem.

1995.gadā reģistrētā SIA VIONA ir Bauskas novada Gailīšu pagasta uzņēmums, kura pamatdarbība saistīta ar ceļu būvdarbu veikšanu, vadīšanu un būvuzraudzību, kā arī meliorācijas sistēmu būvdarbu veikšanu un vadīšanu, laukumu un ceļu asfalta būvi. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Ēriks Revazjans, kuram vēl bez SIA VIONA pieder arī Bauskas rajona Gailīšu pagasta zemnieku saimniecība CĪŅA un 50% SIA amer line.