SIA Garant Safety veiksmīgi audzējis apgrozījumu

18.10.2013 14:27:00

SIA Garant Safety 2012.gadā turpinājis attīstīt savus pamatdarbības virzienus, kopumā palielinot apgrozījumu par 45,7%. Kā norāda uzņēmuma vadība, apgrozījuma pieaugums izskaidrojams ar vairākiem faktoriem, tostarp mārketinga daļas attīstīšanu, uzņēmuma vadīšanas metodikas uzlabošanu, piedāvāto pakalpojumu klāsta paplašināšanu u.c.

Uzņēmums pagājušajā gadā apgrozījis 814,609 tūkst.Ls, gūstot 34,527 tūkst.Ls lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

2012.gadā SIA Garant Safety ieguldījis ievērojamus līdzekļus ražošanas telpu modernizācijā, jaunu tehnoloģisko iekārtu iegādē. Tāpat arī, rūpējoties par strādājoši sociālajām garantijām, darbiniekiem iegādātas veselības apdrošināšanas polises.

2013.gadā SIA Garant Safety paredzējis attīstīt mārketinga daļas darbību un piesaistīt jaunus klientus, kā arī piedalīties valsts konkursos un paplašināt sniegto pakalpojumu tirgu, aptverot arī Somiju, Zviedriju un Vāciju.

2000.gadā reģistrētā SIA Garant Safety pamatdarbība saistīta ar kuģu materiāli-tehnisko apgādi kuģu apgādi ar ugunsdzēsības un glābšanas līdzekļiem un ar to apkopi saistītu pakalpojumu sniegšanu. Uzņēmuma dalībnieki ir Lietuvas Garant UAB un Aleksandrs Pigarevs.