SIA DOMUSS pērn uzrādījis teicamu rezultātu, pārsniedzot nozares vidējos finanšu rādītājus

18.10.2013 10:26:00

Nekustamo īpašumu pārvaldītājs SIA DOMUSS savā iesniegtajā pārskatā ziņo, ka pagājušā gada nogalē uzņēmuma pārvaldībā bijuši 83 objekti.

2012.gadā SIA DOMUSS apgrozījumu sastādījuši 1,120 milj.Ls, kas ir nedaudz vairāk nekā gadu iepriekš. Iesniegtajā pārskatā uzņēmums norādījis, ka lielākie izdevumi pārskata gadā bijuši saistīti ar darbinieku atalgojumu, kas sastādījis 790,440 tūkst.Ls jeb 72% no kopējām izmaksām, kā arī īpašumu saimnieciskie, starpniecības, juridiskie un revīzijas pakalpojumi.

Nekustamo īpašumu pārvaldītājs gadu noslēdzis ar 29,497 tūkst.Ls lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Salīdzinot SIA DOMUSS aizvadītā gada finanšu rādītājus ar nozares vidējiem rezultātiem, jāteic, ka uzņēmumam izdevies veiksmīgi attīstīt savu darbību un uzrādīt rezultātus, kas pārsniedz nekustamā īpašuma pārvaldīšanas par atlīdzību vai uz līguma pamata vidējos rādītājus. Lursoft pakalpojums Nozaru finanšu koeficienti rāda, ka pērn vidējais apgrozījums uz vienu nozarē strādājošo uzņēmumu bijis 11,491 tūkst.Ls, savukārt peļņa – 0Ls.

SIA DOMUSS nākotnē cer palielināt pārvaldāmo objektu skaitu, kā arī veikt jaunas investīcijas un attīstīt jau esošos objektus.

Lursoft datu bāzēs pieejamā informācija liecina, ka SIA DOMUSS reģistrēts 1996.gadā un pieder ASV reģistrētajam NCH Property Management LLC.