AS Mūsa Motors grupa palikusi bez padomes priekšsēdētāja

20.12.2013 08:23:00

Klientu Portfelis ziņo, ka vakar, 19.decembrī AS Mūsa Motors grupa padomi atstājis tās līdzšinējais priekšsēdētājs Oļegs Lūkins, līdz ar to padome savu darbu turpina divu personu sastāvā. Padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu turpina ieņemt Jānis Āboltiņš, savukārt padomes locekles pienākumus pilda Iveta Siliņa.

Oļega Lūkina vārds ar AS Mūsa Motors grupa bijis saistīts jau kopš uzņēmuma dibināšanas brīža. Patlaban, kā liecina Lursoft pieejamā informācija, O. Lūkins turpina aktīvi darboties biznesā, ieņemot valdes priekšsēdētāja amatu tādos uzņēmumos, kā SIA Līna Loģistika, SIA ERFOLG GROUP un SIA PĀRTIKAS GRUPA. Tāpat arī AS Mūsa Motors grupa bijušais padomes priekšsēdētājs ieņem valdes locekļa amatu SIA KOPFONDS un pilda padomes locekļa pienākumus AS Putnu fabrika Ķekava. Jāpiebilst, ka O. Lūkins patlaban ir arī vairāku uzņēmumu kapitāldaļu turētājs.

Jānorāda, ka līdz ar aiziešanu no AS Mūsa Motors grupa padomes, vakar O. Lūkins arī atstājis SIA IM Attīstība valdes locekļa un SIA Auto Blitz padomes priekšsēdētāja vietnieka amatus.

AS Mūsa Motors grupa reģistrēta 1995.gadā. Pērn tās apgrozījums sasniedzis 430,774 tūkst.Ls, bet peļņa – 35,242 tūkst.Ls.