"Rīgas Lifti" 2020.gadā apgrozījis 1,41 milj. EUR

17.03.2021 07:07:00

Pēc tam, kad aizvadītā gada februārī SIA “OTIS Latvia” izstājās no OTIS grupas, uzņēmums tika pievienots pie SIA “TehnoPrime”, kas ir viens no vadošajiem liftu apkalpošanas uzņēmumiem Latvijā. Uzņēmums pārsaukts par SIA “Rīgas Lifti” un SIA “OTIS Latvia” darbība pilnībā integrēta jaunajā uzņēmumā. Apvienošanās ceļā uzņēmumam palielinājies portfelis un līdz ar to arī apgrozījums. 

Pēc 2019.gada 860,92 tūkst. EUR apgrozījuma, pērn uzņēmums apgrozījis 1,41 milj. EUR. Pārskata gadu SIA “Rīgas Lifti” noslēdzis ar 47,16 tūkst. EUR peļņu. SIA “Rīgas Lifti” vadības ziņojumā norādīts, ka, pasliktinoties ekonomiskajai situācijai valstī un visā pasaulē, šogad varētu samazināties uzņēmuma apgrozījums un pieaugt šaubīgo un bezcerīgo parādu īpatsvars. Lai mazinātu šos nākotnes riskus, 2021.gadā uzņēmums sāka pievērst lielāku vērtību sadarbības partneru kredītvēsturei un piedāvāja savus pakalpojumus ar priekšapmaksu.

SIA “Rīgas Lifti” turpina veikt nepieciešamās investīcijas un izmaiņas uzņēmumā, lai paplašinātu savu darbību un iegūtu līdera pozīcijas tirgū. 

Jānorāda, ka pērn SIA “Rīgas Lifti” uzvarējis trīs publisko iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” konkurss par liftu un pacēlāju atjaunošanas pakalpojumu sniegšanu (līgumcena – 43,90 tūkst. EUR).

Lursoft dati rāda, ka SIA “Rīgas Lifti” kapitāldaļu turētājs ir SIA “TehnoPrime”, savukārt patiesie labuma guvēji – Genadijs Černomordijs, Iļja Petrovs un Vjačeslavs Petrovs.