Labklājības ministrijas dienesta komandējumus un darba braucienus organizēs "Averoja"

17.11.2021 07:25:00

Iepirkumu konkursā par LR Labklājības ministrijas darbinieku dienesta komandējumu un darba braucienu nodrošināšanu uzvarējusi SIA “Averoja”, liecina Lursoft pieejamā informācija. Iepirkuma līgumcena – 450 tūkst. EUR.

Jānorāda, ka SIA “Averoja” šogad uzvarējusi arī iepirkumos par Zemkopības ministrijas un tās padotībā esošo iestāžu komandējumu organizēšanu, tāpat arī uzņēmums noslēdzis 750 tūkst. EUR vērtu līgumu ar VSIA “Latvijas Televīzija” par komandējumu un darba braucienu organizēšanas pakalpojumiem.

SIA “Averoja”, kura darbība saistīta ar tūrisma un ar to saistītu pakalpojumu sniegšanu valsts sektora iestādēm un organizācijām, kā arī ienākošā tūrisma apkalpošanu, 2020.gadā piedzīvoja apgrozījuma kritumu par 78,66%.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka pagājušajā gadā SIA “Averoja” apgrozīja 3,15 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 597 eiro peļņu. Gadu iepriekš SIA “Averoja” strādāja ar 14,77 milj. EUR apgrozījumu un 299,89 tūkst. EUR peļņu. 

2020.gadā SIA “Averoja” piedalījās visos valsts un pašvaldību izsludinātajos iepirkumos par tūrisma pakalpojumu iegādi.

Sanitai Ruginai piederošā SIA “Averoja” pērn bija darba devējs 12 strādājošajiem. 
Lursoft pieejamā informācija rāda, ka dīkstāves pabalsti SIA “Averoja” darbiniekiem izmaksāti gan aizvadītā gada pavasarī un vasaras sākumā, gan arī decembrī. Šogad darbinieki turpinājuši saņemt dīkstāves pabalstus, kā arī uzņēmums saņēmis atbalstu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai. No līdzekļiem tūrisma nozares uzņēmumiem Covid-19 krīzes seku pārvarēšanai SIA “Averoja” saņēmis 19,19 tūkst. EUR lielu atbalstu.