“Amerikas Baltijas Tehnoloģiju Korporācija” šomēnes uzvarējusi jau astoņos slimnīcu organizētos iepirkumos

25.11.2021 06:17:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka šomēnes jau astotajā iepirkuma konkursā uzvarējusi SIA “Amerikas Baltijas Tehonoloģiju Korporācija”. Kopējā līgumsumma, par kuru š.g. novembrī SIA “Amerikas Baltijas Tehnoloģiju Korporācija” uzvarējusi iepirkumos, pārsniedz 215 tūkst. EUR. Vērtīgākais iepirkums bijis par asins gāzu analizatora ar testiem piegādi VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca”, kur uzņēmums uzvarējis ar 54,7 tūkst. EUR līgumcenu. Uzņēmums novembrī uzvarējis arī iepirkumā par reaģentu piegādi hematoloģijas analizatoram Dobeles un apkārtnes slimnīcai, medicīnas ierīču piegādi Daugavpils reģionālās slimnīcas neiroķirurģijas nodaļai, iekārtu un aprīkojuma piegādi Covid-19 pacientu aprūpei Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā u.c. 

Lursoft dati rāda, ka 1998.gadā dibinātā SIA “Amerikas Baltijas Tehnoloģiju Korporācija” patiesais labuma guvējs ir Rinalds Krūklis. Kā patiesais labuma guvējs viņš šobrīd reģistrēts deviņos uzņēmumos. Divos uzņēmumos kā kapitāldaļu turētāja reģistrēta SIA “Amerikas Baltijas Tehnoloģiju Korporācija”. Tie ir SIA “Stereotaktiskās radioķirurģijas centrs “Sigulda”” un SIA “AM Craft”.

SIA “Amerikas Baltijas Tehnoloģiju Korporācija” 2020.gadā kāpināja apgrozījumu līdz 9,96 milj. EUR, peļņu līdz 1,04 milj. EUR. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā pērn samaksājis 1,67 milj. EUR.