“Baltijas Elektro Sabiedrība” apgrozījums audzis līdz 15,18 milj. EUR

07.06.2022 06:29:00

SIA “Baltijas Elektro Sabiedrība” 2021.gadā ir apliecinājusi sevi kā stabilu, uz izaugsmi vērstu Latvijas elektromateriālu vairumtirdzniecības tirgus dalībnieku. Neraugoties uz Covid-19 pandēmijas ierobežojumiem, pagājušajā gadā atsevišķus mēnešus, kā arī gadu kopumā uzņēmums spējis noslēgt ar jauniem rekordiem.

Pērn SIA “Baltijas Elektro Sabiedrība” apgrozīja 15,18 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, vairumtirgotāja apgrozījums aizvadītajā gadā palielinājies par nepilniem 9%. SIA “Baltijas Elektro Sabiedrība” gada pārskats liecina, ka pagājušo gadu tas noslēdza ar 45,04 tūkst. EUR peļņu. SIA “Baltijas Elektro Sabiedrība” skaidro, ka šāda izaugsme panākta pateicoties profesionāli spēcīgam kopdarbam, mērķtiecīgi realizējot uzņēmuma izstrādātos plānus ilgtermiņa izaugsmei. 

“Uzņēmuma ilgtermiņa stratēģija koncentrēt darba kapacitāti un virzīt to uz izaugsmi, ļāvusi nodrošināt tā nepārtrauktu darbību ikdienas tirdzniecībā, klientu piesaistē, kā arī realizēt tādus nozīmīgus projektus, kā, piemēram, Microsoft datu centrs Šveicē, Orkla cepumu un vafeļu rūpnīca Ādažos, energoefektivitātes paaugstināšanas ēku būvniecības projekti Rīgā,” teikts SIA “Baltijas Elektro Sabiedrība” vadības ziņojumā.

Jānorāda, ka 2021.gadā SIA “Baltijas Elektro Sabiedrība” nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 1,68 milj. EUR. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, vairumtirgotājs pērn bija darba devējs 46 strādājošajiem.

Uzņēmuma mērķis šogad ir nodrošināt turpmāku izaugsmi, pielāgojot savu darbību un apliecinot gatavību pilnveidoties un attīstīties, piedāvājot klientiem augstu preču un pakalpojumu kvalitāti. Izpētot tirgus tendences, pieprasījumu un uzņēmuma profesionālās spējas, resursus, SIA “Baltijas Elektro Sabiedrība” šogad uzsācis gatavu sadales skapju salikšanas ceha izveidi, saules paneļu projektu realizāciju un jaunas pārdošanas struktūrvienības izveidi Kurzemē.

Lursoft dati rāda, ka 1994.gadā reģistrētā SIA “Baltijas Elektro Sabiedrība” kapitāldaļu tirgotājs ir vācu “Fega & Schmitt Elektrogrosshandel” GmbH.